Τρίτη
19 Ιανουαρίου
2021

Doctor Vasiliadis

brca6-mini.jpg

ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ας αρχίσουμε εδώ ανάποδα, από το συμπέρασμα. . Για να αποφύγετε όσο είναι δυνατό τον καρκίνο μαστού εφαρμόστε τον παρακάτω κώδικα που αποτελεί και την...   ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

διαβάστε περισσότερα...

breas_mini.jpg

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Σας παραθέτω εδώ το πρωτόκολλο των αποδεκτών διαγνωστικών εξετάσεων μαστού όπως δόθηκαν την 31/01/2011 απο τον ΟΠΑΔ με την εγκύκλιο σχετικά με τα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ.  Ο παρακάτω πίνακας που αφορά το τμήμα για τον μαστό έχει συγγραφεί από τους Α. Χαλαζωνίτη και Π. Λεονάρδου και παρατίθεται ως έχει..

διαβάστε περισσότερα...

1.jpg

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΩΝ

Μελέτες έχουν δείξει ότι αποτελεί τον βασικό προτεινόμενο πρωταρχικό έλεγχο σε συμπτωματικούς μαστούς στις ηλικίες μικρότερες των 40 ετών και επίσης ότι είναι μια χρήσιμη προσθήκη στην προληπτική μαστογραφία σε γυναίκες που έχουν πυκνό μαστό.

διαβάστε περισσότερα...

mri.jpg

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣΤΩΝ

Η μαγνητική μαστογραφία ή μαγνητική τομογραφία μαστού (ΜΤΜ / MRI) αποτελεί μια διαγνωστική μέθοδο που επιτρέπει τη μελέτη τόσο της μορφολογίας όσο και της αγγειογένεσης των βλαβών του μαστού και καθώς δεν επηρεάζεται από την πυκνότητα των μαστών, αποτελεί σημαντικό πρόσθετο βοήθημα στην διάγνωση του καρκίνου.

διαβάστε περισσότερα...