Πέμπτη
22 Οκτωβρίου
2020

Doctor Vasiliadis

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΑΣ ΦΙΛΗ, ΤΗ ΜΑΙΑ

Όσο νωρίτερα μπει η μαία στη ζωή σας, τόσο καλύτερα είναι για σας.

Η κυοφορία και η γέννηση του εμβρύου είναι μια συγκλονιστική εμπειρία. Η νέα ζωή που πάλλεται μέσα σας είναι ένα θαύμα που δεν περιγράφεται με λόγια. Μαθαίνοντας ότι είστε έγκυος είναι φυσικό να νιώσετε ανάμεικτα συναισθήματα, απερίγραπτη χαρά που θα γίνετε μητέρα, αλλά ταυτόχρονα αγωνία και φόβο για μια εμπειρία η οποία είναι πρωτόγνωρη. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να υπάρχουν γνώσεις γύρω από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τη λοχεία. Σε αυτό το φάσμα της ζωής σας οδηγός και σύμβουλος θα είναι η μαία σας.

inmed1.jpg

Η Μαία είναι μαζί σας και παρούσα κατά την εξέταση και παρακολούθηση στο ιατρείο καθ’ όλη τη διάρκεια των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης σας. Σας παρέχει συμβουλές για τον τρόπο διαβίωσης και διατροφής, για την καθημερινή σας δραστηριότητα καθώς και πώς θα φροντίζετε και περιποιείστε τον εαυτό σας.

Επίσης, στο τελευταίο τρίμηνο, σας παρέχει συμβουλές ψυχοπροφυλακτικής στον τοκετό, ασκήσεις και μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Στις πρώτες μέρες της λοχείας είναι δίπλα σας και σας βοηθά στον θηλασμό και σας παρέχει συμβουλές για τη φροντίδα και περιποίηση του νεογέννητου.