Τρίτη
22 Σεπτέμβριος
2020

Doctor Vasiliadis

Doctors' Hospital - Προφίλ Κλινικής

docs_h.jpgΗ Doctors’ Hospital είναι μια σύγχρονη, πολυμετοχική και άρτια εξοπλισμένη Γενική Κλινική δυναμικότητας 80 κλινών, η οποία λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας. Η Doctors’ Hospital αποτελεί τo επιστέγασμα της προσπάθειας μιας ομάδας γιατρών για τη δημιουργία μιας πρότυπης κλινικής με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Στόχος αυτής της κλινικής είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό σε προσιτές τιμές. Στο πλαίσιο αυτό επενδύει διαρκώς στην ενίσχυση του στελεχιακού της  δυναμικού αναπτύσσοντας νέες συνεργασίες, εκπαιδεύει διαρκώς το νοσηλευτικό της προσωπικό σε νέες τεχνικές και αναβαθμίζει τον τεχνολογικό της εξοπλισμό. Στην κατεύθυνση αυτή η Doctors’ Hospital είναι ανάμεσα στις πρώτες κλινικές στην Ελλάδα που απέκτησαν το σύστημα ρομποτικής χειρουργικής Da Vinci που επιτρέπει την υλοποίηση των πλέον σύγχρονων και πρωτοποριακών χειρουργικών τεχνικών αυξάνοντας θεαματικά τα ποσοστά επιτυχίας των επεμβάσεων

Παράλληλα, η Doctors’ Hospital διαθέτει
συμβάσεις με όλα σχεδόν τα ασφαλιστικά ταμεία και τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα σε όλους τους ασφαλιζόμενους να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με το χαμηλότερο κόστος ή και σε μερικές περιπτώσεις μηδενικό.

Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και τα στελέχη, της Doctors’ Hospital είναι καθημερινά δίπλα στους ασθενείς φροντίζοντας για την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτησή τους.


για περισσότερες πληροφορίες για την κλινική πατήστε το παρακάτω link