Πέμπτη
18 Ιανουαρίου
2018

Doctor Vasiliadis

Trigynera - Οδηγίες λήψης

Το Trigynera χορηγείται μόνο σε γυναίκες και η λήψη του γίνεται πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.

Έναρξη της θεραπείας

Τον πρώτο μήνα χορήγησης του Trigynera η λήψη των χαπιών ξεκινά την 1η ημέρα του κύκλου (=1η ημέρα αιμορραγίας). Ο 1ος κύκλος θα είναι κάπως συντομότερος, ενώ όλοι οι επόμενοι κύκλοι θα διαρκούν 4 εβδομάδες.

Επί 21 ημέρες καθημερινά 1 χάπι

trigynera1.jpg


Κάθε κουτί Trigyneral περιέχει 21 χάπια σε ημερολογιακή αριθμημένη συσκευασία.

trigynera01.jpg

 

Πάρτε το 1ο χάπι από την θήκη με τον αριθμό [1] στο αριστερό πάνω άκρο της καρτέλλας και τρυπήστε την ημέρα εβδομάδας που αντιστοιχεί στη μέρα που ξεκινάτε τη λήψη (π.χ. Wed για Τετάρτη) και καταπιείτε το αμάσητο με νερό. Συνεχίζετε ακολουθώντας την αρίθμηση των χαπιών με την κατεύθυνση του βέλους, να παίρνετε ένα χάπι την ημέρα έως ότου να τελειώσουν και τα 21. Οι άδειες θήκες των χαπιών σας διευκολύνουν να ελέγξετε εάν πήρατε το καθημερινό σας χάπι ή όχι. Η ώρα που θα διαλέξετε να παίρνετε το χάπι σας, πρέπει να παραμένει σταθερή, προτιμότερο μετά το πρωινό σας γεύμα.

7 ημέρες διακοπή λήψης

Όταν πάρετε τα 21 χάπια, ακολουθεί διακοπή λήψης 7 ημερών, κατά τη διάρκεια της οποίας εμφανίζεται η καταμήνια αιμορραγία.

Συνέχιση της θεραπείας

Μετά την 7ήμερη διακοπή, συνεχίζεται η λήψη από μια νέα συσκευασία, ανεξάρτητα αν το αίμα όπως συνήθως συμβαίνει, σταμάτησε ή συνεχίζεται ακόμα.  Έτσι δημιουργείται ένας ρυθμός 28 ημερών κύκλου και η αρχή λήψης νέας συσκευασίας χαπιού αρχίζει την ίδια ακριβώς ημέρα που ξεκινήσατε την προηγούμενη συσκευασία.

21pillpics.jpg